Nyhetsbrev

Kawasaki offisielle nyhetsbrev

2 Oktober 2012 Kawasaki setter ny standard for stor mellomvekt-klasse: Z800

Som oppfølger til den svært populære Z750, kan Kawasaki stolt presentere den nye modellen i Z-familien, 40 år etter den originale Z.
Z800 tar Z-designet til en ny aggressiv dimmensjon.
Da designet av forgjengeren ble betraktet som noe dempet, fikk designerne av Z800 frie tøyler i utviklingen av Z-familiens nye mellom-klasse modell.
Med øket motor kapasitet og forbedret chassis gir Z800 en enorm spenning og kjøreglede, som får andre alternativ til å blekne.


Egenskaper:

Mer kraft!
-Større boring øker slagvolumet fra 748 cm3 til 806 cm3
- Sterkt moment ved lave turtall.
- Eksplosiv effekt fra en turtallsvillig rekke-4 motor.
- Ultra-smooth i effekt leveranse.
- Z800 e versjon: Variant med redusert effekt til 70kw for å oppfylle europeiske krav til max.effekt m.h.t. A-2 førerkort.

Forbedret chassis
- Sporty potensial, men samtidig lett, førervennlig og svært manøvrerbart chassis i kombinasjon med oppgradert fjæring og bremser, samt behagelig ergonomi.

Design frihet:
- “Rampete” design: Den nye frontkåpen bidrar sterkt til å gi Z800 et aggressivt og rampete utseende. Sidekåper og underkåpe formelig griper tak i motoren som et knurrende rovdyr med byttet i munnen.

Moderne instrumentering:
- Nytt instrument panel design komplementerer sykkelens avanserte design med multi-funksjon LCD skjerm og analog lettlest turteller.


Click here to discover the New Kawasaki Z800