Nyhetsbrev

Kawasaki offisielle nyhetsbrev

10 Oktober 2023 Kawasaki lanserer den første masseproduserte hybrid motorsykkelen - Ninja 7 Hybrid

Kawasaki tar et steg inn i fremtiden og introduserer verdens første masseproduserte hybrid motorsykkel* – Ninja 7 Hybrid. De første modellene ventes til Norge allerede i 2024.
Hjertet til Ninja 7 Hybrid er en innovativ kombinasjon av en helt ny 451 cc parallel twin, vannkjølt 4-takts motor, og en el-motor pluss batteri. En fremtidsrettet kombinasjon som tilbyr en ny spennende kjøreopplevelse. Sykkelen har en motoreffekt på 43,5 kW, og ved hjelp av en “e-boost”-funksjon stiger effekten til imponerende 51,1 kW. Ved bruk av “e-boost”-knappen konkurrerer Ninja 7 Hybrid i aksellerasjon med 1000 cc super-sport segmentet fra stillestående start.

Når det gjelder dimensjoner, er Ninja 7 Hybrid en mellomstor sykkel med en avslappet og sportslig kjøreposisjon. Sykkelen har tre kjøremoduser (Sport-hybrid, ECO-hybrid og EV**) tilpasset ulike kjøresituasjoner. Ninja 7 Hybrid er en lettkjørt sykkel som kjøres uten clutch. I sport-modus kjører du med girknapper på styret, mens i ECO-modus kjører sykkelen som en automat. Ninja 7 Hybrid sin EV-modus er nyttig i visse situasjoner der rolig kjøring er passende, for eksempel i boligområder eller i parkeringshus.  

Ninja 7 Hybrid kommer også med autostopp som betyr at forbrenningsmotoren stopper når den står stille for å spare drivstoff og redusere utslipp. Med den elektriske motoren får du funksjoner som “walk-mode” både forover og bakover. Dette hjelper deg med manøvrering og parkering i lav hastighet. Automatick Launch Position Finder (ALPF) velger automatisk første gir ved igangsettelse.

Ninja 7 Hybrid bruker en spesielt designet versjon av Kawasakis velkjente trellis-chassis. Dette gjør at bensinmotoren og el-motoren blir en kompakt enhet. Litium-ion-batteriet er plassert nær midtpunktet av chassiet for å optimalisere vektdistribusjonen.

En TFT fargeskjerm med telefontilkobling og en oppgradert versjon av “Rideology The App Motorcycle” bidrar til en forbedret motorsykkelopplevelse.

Som den første av sitt slag setter Ninja 7 Hybrid standarden for Hybrid-motorsykler. Ved å tilby de beste elementene fra en forbrenningsmotor og en elektrisk motor er den meget fremtidsrettet. Med sin spennende karakter og mange innovative funksjoner åpner Ninja 7 Hybrid døren til en ny tid!


Se video her 
 
* Masseproduksjonsmodeller (unntatt scootere) fra en stor produsent av motorsportkjøretøy per 6. oktober 2023, ifølge Kawasaki Motors, Ltd. forskning.
** Hastighet og rekkevidde er begrenset.